Zgjedh gjuhën

Restaurant

Hotel amazona

Restoranti ynë ofron një ambient elegant dhe komod, perfekt për një darkë romantike ose një rast të veçantë.

Me një menu të larmishme me opsione për të gjitha shijet, restoranti ynë ofron pjata të përgatitura me përbërës të freskët dhe me origjinë vendase, të shoqëruara nga një listë verërash e zgjedhur me kujdes.

Restaurant

Indoor Dining

Me një menu të larmishme me opsione për të gjitha shijet, restoranti ynë ofron pjata të përgatitura me përbërës të freskët dhe me origjinë vendase.

Restoranti ynë ofron një ambient elegant dhe komod, perfekte për një darkë romantike ose një rast të veçantë.

Restaurant

Outdoor Dining

Restoranti ynë ofron një atmosferë më të rastësishme, me një ambient të relaksuar dhe mikpritës, i përsosur për një drekë të qetë ose një mbledhje familjare.

Shijoni një vakt nën qiellin e hapur në restorantin tonë, i rrethuar me gjelbërim të harlisur dhe pamje piktoreske të peizazhit përreth.

Restaurant

Specialties

Vendi juaj ideal për të shijuar specialitete me përbërës vendas.