Zgjedh gjuhën

Na Kontaktoni

Dëshironi te dini më shumë rreth çmimeve, ofertave të fundit dhe aranzhimeve? Ne mund të ju ndihmojmë. Na shkruani mesazh ose thirrni në një nga numrat e kontaktit më poshtë.

Zyrja e recepsionit

Magjistrale Prishtine - Mitrovice

Orari i recepsionit

7:30 AM - 11:00 PM

Kontakti

+(383) 44 197 419
+(383) 49 454 454

info@hotelamazona.com

Na ndiqni

Na shkruani mesazh!