Zgjedh gjuhën

Drejtor Menaxhues në Hotel & Restaurant AMAZONA

Hotel & Restaurant AMAZONA po kërkon një Drejtor Menaxhues entuziast dhe të përkushtuar për të udhëhequr ekipin tonë dinamik!
Hotel & Restaurant AMAZONA qëndron si një fener luksi dhe rehatie, duke ofruar shërbim të jashtëzakonshëm dhe qetësinë e natyrës së magjistrales Prishtinë – Mitrovicë. Me një angazhim për të ofruar përvoja të pashembullta për mysafirët tanë, ne krenohemi që ofrojmë mikpritje të nivelit të lartë në çdo aspekt të qëndrimit të tyre.

Përmbledhje e pozicionit:

Si Drejtor Menaxhues i Hotelit dhe Restaurantit, ju do të luani një rol kyç në udhëheqjen dhe mbikëqyrjen e operacioneve të përditshme, duke siguruar standardet më të larta të shërbimit dhe duke nxitur një kulturë përsosmërie midis stafit tonë. Udhëheqja juaj do të jetë e
rëndësishme në ruajtjen e reputacionit tonë si një destinacion kryesor për luks dhe rehati.

Përgjegjësitë kryesore:

● Drejtimi dhe frymëzimi i një ekipi të talentuar
● Zbatimi dhe ruajtja e standardeve operacionale dhe të shërbimit.
● Krijimi, realizimi dhe mbikëqyrja e planit afatgjatë buxhetor
● Drejtimi i strategjive të gjenerimit të të ardhurave
● Nxitja e një mjedisi pozitiv pune, kultivimi i talenteve dhe promovimi i rritjes profesionale midis anëtarëve të stafit
● Mbajtja e standardeve të arritura dhe kontribuimi në mënyrë aktive në vizionin strategjik të hotelit dhe restaurantit

Kualifikimet:

● Të paktën 5 vite përvojë menaxheriale
● Aftësi të mira në menaxhimin e buxhetit
● Flet gjuhën angleze rrjedhshëm

Pse ia vlen te bashkoheni me ne?

● Mundësi për të udhëhequr një ekip të talentuar në një hotel dhe restaurant luksoz dhe të njohur
● Pagë konkurruese dhe mundësi për zhvillim profesional
● Asistent personal që mbështet në kryerjen e detyrave

Bashkohuni me ne në përpjekjen tonë për të krijuar përvoja të paharrueshme për mysafirët tanë dhe për të formësuar të ardhmen e mikpritjes.

Për të aplikuar dërgoni CV’në tuaj në e-mail adresën
info@hotelamazona.com