Zgjedh gjuhën

Hotel Amazona

Për jetën tuaj...

Rezervo Tani

Mirësevini në Amazona Hotel

Një vend ku bashkohen luksi, shërbimi i jashtëzakonshëm dhe përvojat e paharrueshme. Në shërbim që nga 2001, Amazona Hotel është bërë sinonim i krijimit të disa prej momenteve më të paharrueshme të jetës. Hoteli ynë ka krijuar një reputacion si destinacioni i preferuar për ata që kërkojnë të festojnë ngjarjet e tyre më të mira, të shijojnë specialitete me kuzhinën më të mirë dhe të krijojnë kujtime të paharrueshme.

Zgjedh rehatinë tuaj…

Deluxe Double Room

Deluxe Twin Room

Deluxe Apartment

Meetings dhe eventet

Krijoni evente të paharrueshme…

Shërbimet

çmimet me të mira

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dhoma Perfekte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lokacion i përshtatshëm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Super Ambient

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Restauranti

Nëse po kërkoni një restaurant relaksues dhe freskues, ne ofrojmë ato të gjitha në një vend.

Mendimi i klientëve

Ndjehemi krenar me ekperiencën në shërbimin e klientëve tanë. Lexoni mendimin e tyre për ne

4.5/5
“The staff is super friendly and approachable. The rooms are clean and tidy and the food is very tasty. Every time we come to Kosovo on business, we stay in this hotel.”
Anamarija
4.5/5
"Proin nulla mauris et volutpat adipiscing suspendisse vehicula blandit sagittis orci etiam morbi elit etiam semper eu lacus pretium hac nisl leo amet ullamcorper."
Julie Robinson
4.5/5
“Very nice staff. The room was beautiful and functional. Nice and warm at this time of year too. The breakfast was also very tasty. The selection was modest, but the quality was good.”
Gazmend
4.5/5
"Proin nulla mauris et volutpat adipiscing suspendisse vehicula blandit sagittis orci etiam morbi elit etiam semper eu lacus pretium hac nisl leo amet ullamcorper."
James Brook

Rezervoni një pushim të paharruar në Prishtinë

Gjeni dhomat dhe sallat që ju përshtatën, edhe përjetoni kënaqësinë me një çmim të volitshëm.

Rezervo tani