Zgjedh gjuhën

Meetings & Events

Krijoni evente të paharrueshme…

Sallat & Tenda

Ne besojmë se çdo mysafir hyn në hotelin tonë për eksperiencën më të mirë. Dhe ne jemi të fokusuar për ta ofruar atë.

Conference hall

Conference Hall

Tent

Wedding Hall

Wedding Hall

Planifikoni një event të paharrueshem?

Ne mund të ju ofrojmë një eksperiencë fantastike me një çmim të volitshëm.

Rezervo eventin tani